Hoe het begon

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 09:32

Hoi!

Ik ben Monica, getrouwd en mamma van vier kinderen.

Ik heb een passie voor lekker koken en ik houd van lekker eten.
De liefde voor de Indonesische keuken is ontstaan uit de wens om Indonesië een stukje dichter bij ons te krijgen en om zo het ultieme (verre) familie gevoel tot uitdrukking te laten komen. Dit omdat mijn man, Martijn, geadopteerd is uit Indonesië. In zijn adoptiepapieren staat dat zijn biologische moeder de naam Mudrikah had.

Het idee voor Mamma Mudrikah begon op een dag in april 2018 in Noordwijk. Heerlijk zittend in het zand zat ik met man en kinderen te praten en fantaseerde ik om iets te gaan doen met mijn liefde voor de Indonesische keuken

Al gauw ontstond de naam Mamma Mudrikah, ter ere van Martijn zijn mamma.

Al gauw stonden de eerste potten homemade Atjar Tjampoer met kenmerkend lapje batikstof om de pot heen op de toonbank van de plaatselijke toko.
Ik wilde heel graag mijn Indonesische gerechten delen met anderen, maar ik durfde die stap niet zo goed te nemen. Ik was onzeker of men mijn eten wel lekker zou vinden.

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen en ik ben dankbaar dat we in korte tijd zo gegroeid zijn en dat ik steeds meer mensen van de Indonesische keuken kan laten genieten, want die zit zo vol kruiden, subtiele smaken en spannende specerijen.

Na een lange dag in de keuken geniet ik elke keer weer van de berichtjes dat het eten verrukkelijk was!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.