Reviews

Review

 

 We waarderen jouw input en wij werken zo continue aan de verbetering van de kwaliteit van ons eten om jou een bijzondere eetervaring te geven!

Reactie plaatsen

Reacties

Matilde
4 uur geleden

Na lang twijfelen of ik een keer zou bestellen nu voor de eerste besteld en zeker niet de laatste keer. Het was heerlijk eten. Een goed gevuld bord. Goed verpakt in bakje en tas als je het ophaalt.

Dank je wel Monica

Simone Planqué
9 dagen geleden

Voor het eerst besteld, wat een lekkere smaken.
Gauw tot ziens

Naomi
een maand geleden

Deze vrouw kan echt goud koken! Om je vingers bij af te likken, zoveel zegeningen zit er in haar eten.. Indonesische restaurants zijn er niks bij. Heerlijke balans van mals, pittig en goed gekruid vérs eten.

Esther Van Kooten
een maand geleden

Wederom een zeer geslaagde uitgebreide maaltijd gekregen voor 18 personen het was geweldig en iedereen heeft gesmuld. Mijn Indonesische moeder zei: het proeft zoals de gerechten van mijn moeder.. Monica heel erg bedankt mede door jou een geweldige verjaardag gehad. Groetjes Esther van Kooten

Stefany
3 maanden geleden

Na al maanden erover gesproken te hebben, hebben we nu eindelijk eens besteld.. En wat was het lekker! Een lekker makkelijk goedgevuld en vooral heerlijk broodje rendang.

Dankjewel!

nickjan
4 maanden geleden

De smaak van de maand was weer heerlijk!!! (GadoGado) met heerlijke sateetjes.

watertand al weer voor de volgende keer :)

jg
5 maanden geleden

wat was de bami lekker evenals de kippetjes gauw weer op het menu

Miranda
7 maanden geleden

Gisteren weer heerlijk gegeten van de rijsttafel. Het was weer een genot!

Nico
8 maanden geleden

Al eerder bestelde ik het heerlijke eten van mamma mudrikah en toen ik een feestje organiseerde en voor 15 personen catering wilde bestellen wist ik dat ik bij deze topper op het juiste adres zou zijn.

Ze dacht mee met een passend menu, buffetschalen kon ik al eerder ophalen en op de dag zelf bezorgde ze haar heerlijkheden tot in de keuken. Zelfs in deze grote hoeveelheden proefde je nog de liefde en aandacht die ik al gewend was. We hebben dan ook gesmuld van alle lekkere gerechten.
Bedankt voor dit geweldige eetfestijn en tot de volgende keer!

Sandra
9 maanden geleden

Het was echt ontzettend lekker! Wij gaan vaker bestellen. Hadden wij dit maar eerder ontdekt! Twijfel je nog? Dan zou ik het zeker proberen!