Review

 

 We waarderen jouw input en wij werken zo continue aan de verbetering van de kwaliteit van ons eten om jou een bijzondere eetervaring te geven!

Reactie plaatsen

Reacties

Sandra
22 dagen geleden

Het was echt ontzettend lekker! Wij gaan vaker bestellen. Hadden wij dit maar eerder ontdekt! Twijfel je nog? Dan zou ik het zeker proberen!

Nickjan
een maand geleden

Misschien ligt het aan mij, maar het is iedere week lekkerder. Was weer Geweldig!! #ramadan menu.

Joke
7 maanden geleden

In onze familie is Indonesisch eten altijd een feest. Er zijn niet zo veel restaurants te vinden waardoor Mamma Mudrikah voor ons een grote ontdekking is! In de buurt, echt verrukkelijk eten en ook nog eens heel aardige mensen. Ik kan maar 1 ding aanraden: probeer het zelf een keer en dan weet je genoeg 👍

Rachel
7 maanden geleden

Voor het eerst de rendang, nasi koening en sajoer lodeh besteld en was heel aangenaam verrast. Goed gekruid en smaakvol. Enorm genoten van het lekkere eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gunawan
7 maanden geleden

Verrukkelijke smaken uit de keuken van mamma mudrikah, zeker een aanrader! Er is altijd genoeg voor een tweede maaltje. En mamma mudrikah is altijd zeer vriendelijk als ik weer een nieuwe bestelling doorgeef.

Inge
10 maanden geleden

Heb echt heerlijk gegeten van de rijsttafel van Mamma Mudrikah.. Ik heb vaker Indonesisch gegeten in restaurants, maar dit is echt een andere, betere en intensere ervaring. Er zitten teveel gerechten in de rijsttafel om ze allemaal apart te complimenteren op hun unieke smaken en structuur, en daarom raad ik iedereen aan om eens de keuken van Mamma Mudrikah te proberen. Krijg je geen spijt van!
Groetjes uit Eindhoven

Tam
een jaar geleden

Het eten was heerlijk
We hebben van genoten

Jan Arie
een jaar geleden

Het was weer super lekker, en ruim voldoende. Hoop ik weer snel tot een volgende keer!!!!

Daan Spanjersberg
een jaar geleden

We noemen je al onze thuiskok uit Zwijndrecht. Heerlijk Indonesisch eten, porties altijd zo dat er overblijft voor nog een keertje. Prijs kwaliteit echt waard. Daarnaast een eerlijke persoonlijkheid die je gewoon proeft in de maaltijden. Een aanvulling voor culinair Zwijndrecht.

Martin Martin
een jaar geleden

Ben daar vaste prik eten is goed is met liefde gemaakt bestel altijd 2maaltijden eentje voor thuis en andere voor op werk.een leuk gezin