Review

 

 We waarderen jouw input en wij werken zo continue aan de verbetering van de kwaliteit van ons eten om jou een bijzondere eetervaring te geven!

Reactie plaatsen

Reacties

Joke
15 dagen geleden

In onze familie is Indonesisch eten altijd een feest. Er zijn niet zo veel restaurants te vinden waardoor Mamma Mudrikah voor ons een grote ontdekking is! In de buurt, echt verrukkelijk eten en ook nog eens heel aardige mensen. Ik kan maar 1 ding aanraden: probeer het zelf een keer en dan weet je genoeg 👍

Rachel
17 dagen geleden

Voor het eerst de rendang, nasi koening en sajoer lodeh besteld en was heel aangenaam verrast. Goed gekruid en smaakvol. Enorm genoten van het lekkere eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gunawan
18 dagen geleden

Verrukkelijke smaken uit de keuken van mamma mudrikah, zeker een aanrader! Er is altijd genoeg voor een tweede maaltje. En mamma mudrikah is altijd zeer vriendelijk als ik weer een nieuwe bestelling doorgeef.

Inge
4 maanden geleden

Heb echt heerlijk gegeten van de rijsttafel van Mamma Mudrikah.. Ik heb vaker Indonesisch gegeten in restaurants, maar dit is echt een andere, betere en intensere ervaring. Er zitten teveel gerechten in de rijsttafel om ze allemaal apart te complimenteren op hun unieke smaken en structuur, en daarom raad ik iedereen aan om eens de keuken van Mamma Mudrikah te proberen. Krijg je geen spijt van!
Groetjes uit Eindhoven

Tam
4 maanden geleden

Het eten was heerlijk
We hebben van genoten

Jan Arie
5 maanden geleden

Het was weer super lekker, en ruim voldoende. Hoop ik weer snel tot een volgende keer!!!!

Daan Spanjersberg
6 maanden geleden

We noemen je al onze thuiskok uit Zwijndrecht. Heerlijk Indonesisch eten, porties altijd zo dat er overblijft voor nog een keertje. Prijs kwaliteit echt waard. Daarnaast een eerlijke persoonlijkheid die je gewoon proeft in de maaltijden. Een aanvulling voor culinair Zwijndrecht.

Martin Martin
6 maanden geleden

Ben daar vaste prik eten is goed is met liefde gemaakt bestel altijd 2maaltijden eentje voor thuis en andere voor op werk.een leuk gezin

Irene Wolters
6 maanden geleden

Afgelopen weekend heerlijk genoten van een rijsttafeltje. Speciaal om mijn verjaardag te vieren. Heel de tafel vol met lekkere dingen om uit te kiezen en iedereen was enthousiast! Ook ruim genoeg, dus we eten vanavond nog lekker de restjes! Voor ons geen bezorgpizza meer! Wij appen Mamma Mourikah!

Nickjan
6 maanden geleden

Gisteren weer een verrukkelijke maaltijd uit de ramadan serie van mammamudrikah. En nog genoeg voor een lunch vandaag! Heerlijke smaken waarvan je heerlijk kunt genieten!