Reviews

Review

 

 We waarderen jouw input en wij werken zo continue aan de verbetering van de kwaliteit van ons eten om jou een bijzondere eetervaring te geven!

Reactie plaatsen

Reacties

jg
een maand geleden

wat was de bami lekker evenals de kippetjes gauw weer op het menu

Miranda
3 maanden geleden

Gisteren weer heerlijk gegeten van de rijsttafel. Het was weer een genot!

Nico
3 maanden geleden

Al eerder bestelde ik het heerlijke eten van mamma mudrikah en toen ik een feestje organiseerde en voor 15 personen catering wilde bestellen wist ik dat ik bij deze topper op het juiste adres zou zijn.

Ze dacht mee met een passend menu, buffetschalen kon ik al eerder ophalen en op de dag zelf bezorgde ze haar heerlijkheden tot in de keuken. Zelfs in deze grote hoeveelheden proefde je nog de liefde en aandacht die ik al gewend was. We hebben dan ook gesmuld van alle lekkere gerechten.
Bedankt voor dit geweldige eetfestijn en tot de volgende keer!

Sandra
5 maanden geleden

Het was echt ontzettend lekker! Wij gaan vaker bestellen. Hadden wij dit maar eerder ontdekt! Twijfel je nog? Dan zou ik het zeker proberen!

Nickjan
5 maanden geleden

Misschien ligt het aan mij, maar het is iedere week lekkerder. Was weer Geweldig!! #ramadan menu.

Joke
een jaar geleden

In onze familie is Indonesisch eten altijd een feest. Er zijn niet zo veel restaurants te vinden waardoor Mamma Mudrikah voor ons een grote ontdekking is! In de buurt, echt verrukkelijk eten en ook nog eens heel aardige mensen. Ik kan maar 1 ding aanraden: probeer het zelf een keer en dan weet je genoeg 👍

Rachel
een jaar geleden

Voor het eerst de rendang, nasi koening en sajoer lodeh besteld en was heel aangenaam verrast. Goed gekruid en smaakvol. Enorm genoten van het lekkere eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gunawan
een jaar geleden

Verrukkelijke smaken uit de keuken van mamma mudrikah, zeker een aanrader! Er is altijd genoeg voor een tweede maaltje. En mamma mudrikah is altijd zeer vriendelijk als ik weer een nieuwe bestelling doorgeef.

Inge
een jaar geleden

Heb echt heerlijk gegeten van de rijsttafel van Mamma Mudrikah.. Ik heb vaker Indonesisch gegeten in restaurants, maar dit is echt een andere, betere en intensere ervaring. Er zitten teveel gerechten in de rijsttafel om ze allemaal apart te complimenteren op hun unieke smaken en structuur, en daarom raad ik iedereen aan om eens de keuken van Mamma Mudrikah te proberen. Krijg je geen spijt van!
Groetjes uit Eindhoven

Tam
een jaar geleden

Het eten was heerlijk
We hebben van genoten