Wie is Mamma Mudrikah?


Wij, Martijn en Monica, zijn de bedenkers van Mamma Mudrikah.
De liefde voor de Indonesische keuken is ontstaan uit de wens om Indonesië een stukje dichter bij ons te krijgen en om zo het ultieme (verre) familie gevoel tot uitdrukking te laten komen.
Mudrikah is de naam van de biologische moeder die geschreven stond in de adoptiepapieren van Martijn.
Zo ontstond Mamma Mudrikah.De Indonesische keuken kenmerkt zich door een fijne subtiele smaak door gebruik van de vele specerijen, kruiden, aandacht en veel toewijding. We kijken er naar uit om voor u te mogen koken!


Liefs,
Mamma Mudrikah

 

Hoe Mamma Mudrikah begon.

Het begon met zelfgemaakte potten Atjar Tjampoer en al gauw stonden de eerste potten te koop op de toonbank van een Zwijndrechtse toko en in het schap bij een plaatselijke supermarkt. Daarnaast werden de potten verkocht op beurzen en markten.

 

Assortiment

 Na de Atjar volgden Sambal Badjak, Seroendeng, Kentang Goreng, Kruidenmixen voor Saté Ayam en Nasi Goreng.

Ook op het gebied van non-food werd het assortiment uitgebreid; een heus eigengemaakt batikstof keukenschort, placemats, servetten, cadeaupakketten en meer. De keukenschorten gaan inmiddels als warme broodjes over de ‘toonbank’ en zijn naast een aanvulling ook een aanwinst gebleken én gebleven!

De stap naar catering en afhaalmaaltijden werd gezet en met sucses. Een wekelijkse Smaak van Mamma Mudrikah gaf indofoodlovers de mogelijkheid om te proeven van minder bekende smaken uit de Indonesische keuken. Hierdoor kon MammaMudrikah ook onderzoeken welke smaken opgenomen konden worden in het alsmaar groeiende vaste aanbod aan gerechten. Momenteel ligt dit aanbod vast maar wij staan altij open  voor suggesties. Het thuisrestaurant is een van de laatste toevoegingen. Gasten worden ondergedompeld in Indonesische gastvrijheid en worden verwend met ee nheerlijk samengesteld menu. Uitgaan in een huiskamersetting bij ons thuis. Interesse?


Deze website is ontworpen door Karakterdesign.

Eigenzinnig ontwerpbureau uit Zwijndrecht

 

www.karakterdesign.com