Wie is Mamma Mudrikah?


Wij, Martijn en Monica, zijn de bedenkers van Mamma Mudrikah.
De liefde voor de Indonesische keuken is ontstaan uit de wens om Indonesië een stukje dichter bij ons te krijgen en om zo het ultieme (verre) familie gevoel tot uitdrukking te laten komen.
Mudrikah is de naam van de biologische moeder die geschreven stond in de adoptiepapieren van Martijn.
Zo ontstond Mamma Mudrikah.
De Indonesische keuken kenmerkt zich door een fijne subtiele smaak door gebruik van de vele specerijen, kruiden, aandacht en veel toewijding.
We kijken er naar uit om voor u te mogen koken!
Liefs,
Mamma Mudrikah

 

Het begin

Het begon met zelfgemaakte potten Atjar Tjampoer en al gauw stonden de eerste potten te koop op de toonbank van een Zwijndrechtse toko en in het schap bij een plaatselijke supermarkt. Daarnaast werden de potten verkocht op beurzen en markten.

Assortiment

 Na de Atjar volgden Sambal Badjak, Seroendeng, Kentang Goreng, Kruidenmixen voor Saté Ayam en Nasi Goreng.

Ook op het gebied van non-food werd het assortiment uitgebreid; een heus eigengemaakt batikstof keukenschort, placemats, servetten, cadeaupakketten en meer. De keukenschorten gaan inmiddels als warme broodjes over de ‘toonbank’ en zijn naast een aanvulling ook een aanwinst gebleken én gebleven!


Deze website is ontworpen door Karakterdesign.

Eigenzinnig ontwerpbureau uit Zwijndrecht

 

www.karakterdesign.com